Üzleti és Mobilbarát Honlapkészítés

Az üzleti weboldal a mai modern digitális marketing gépezet központi eleme, és az üzleti eredmények generálásának legfontosabb forrása. Ha Önnek nincs honlapja, vagy a meglévő nem működik megfelelően, nem vezeti a felhasználókat a konverziós cél felé, nem nyújt kiváló minőségű felhasználói élményt, vagy nem mobilra optimalizált, akkor minden bizonnyal komoly hiányosságokkal rendelkezik, amiket idejében pótolnia kell.

Változtasson, és újítsa meg régi, elavult weboldalát. Modern, lenyűgöző és mobilra optimalizált weboldalakat készítünk! A vállalkozásának szüksége van online jelenlétre.

Ha nem is ott történik az értékesítés, csak az érdeklődő szerzésre koncentrálódik a weboldala, akkor is kell, hogy mobilbarát és keresőre optimalizált legyen, megfeleljen a Google irányelveinek. Ennek az egyik fő oka, hogy a fogyasztók legnagyobb mértékben az interneten keresztül tájékozódnak (Google kereső, Facebook közösségi oldal, árukereső oldalak), és mostanra már az érdeklődések és vásárlások nagy részét is az okos eszközökön hajtják végre.

Így amennyiben valamilyen céget nem találnak, vagy nem felel meg a mai kritériumoknak a honlap, mást fognak keresni, esetleg felkeresik versenytársát, aki megtalálható az interneten, vagy jobban elérhető mobilon, míg Ön nem.

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni az interneten végrehajtott erőfeszítéseiből, biztosítani kell, hogy weblapja kiváló minőségben, gyorsan és átláthatóan jelenjen meg az egyre nagyobb számban előforduló okos eszközökön, mind például a mobiltelefon, tablet, android tv.

Ehhez meg kell terveztetnie üzleti stratégiákra alapozott weboldalát, a mobilbarát optimalizálást kiemelten szem előtt tartva. Ezáltal tud igazán hatékonyan működni és megfelelni a mai digitális követelményeknek. Viszont a fáradozás kifizetődő, mert érzékelhető és egyben mérhető pozitív irányú eredményeket indukál hosszú távon.

Legyen vállalkozása online egy elsőrangú üzleti és mobilbarát honlappal! Egyeztessen díjmentes konzultációs időpontot webfejlesztőinkkel, és tűnjön ki a versenytársak közül!

Ingyenes tanácsadást szeretnék! >>>

honlapkészítés
honlapkészítés

Előnyök

Tudja, hogy miért van szüksége mobilbarát, reszponzív üzleti honlapra cégének?

Egy előre törő, céltudatos vállalkozás számára az online tér meghódítása az elsődleges célok között kell, hogy legyen manapság.

Kihagyhatatlan azok számára, akik szeretnék teljesen lefedni a piacot és a célközönségüket minden módon megcélozni. Azonban ezen túlmenően is van még potenciál a weblapja reszponzivá alakításában:

N
Több lehetséges vásárlót tud a honlapjára irányítani, mivel az internetes forgalom lassan több mint fele okos eszközökről érkezik.
N
Külön lehet optimalizálni és üzleti, valamint marketing stratégiát kidolgozni a mobilos látogatókra, mert ez a célcsoport máshogy viselkedik és a keresők is eltérően kezelik az ilyen felületeket a hagyományosakkal szemben.
N
Javul általa a felhasználói élmény, hiszen a látogatók könnyebben tudnak navigálni az oldalon bármilyen méretű eszközről is legyen szó, így csökkentve a visszafordulási arányt!
N
Nő a webhelyen eltöltött átlagos idő, mivel az áttekinthető és strukturált weboldal erre készteti majd őket, amely időtöltést a Google algoritmusa is figyelembe veszi.
N
Gyorsabb lesz a betöltési idő a mobil eszközökre optimalizálás, vagyis a mobilbarát kialakításnak köszönhetően bevétel növekedés érhető el, hiszen ezekről az eszközökről hozzávetőlegesen nagyobb számban vásárolnak az emberek.
N
A keresők támogatása megnőhet, mivel külön algoritmus alapján értékelik a mobilbarát weboldalakat és jó kialakításukkal emelik értéküket, relevanciájukat a felhasználók számára.
N
Egyedi tartalmak hozhatók létre a mobiloldalakra, így önálló tartalommal és marketingstratégiával generálhatóak érdeklődővé, végül ügyféllé a látogatók.
N
A mobilbarát weboldal egyik legnagyobb előnye, hogy komoly eredményességgel használhatóak ki vele a mobilhirdetések, amelyek egyelőre még mindig kihasználatlanok a haza piacon.

Szerezze meg a főlényt versenytársaival szemben a piacán. Weboldalát, webáruházát tegye mobilbaráttá szakértőink segítségével. Elkészítjük mobilra optimalizált weboldalát!

Díjmentes tanácsadással, emellett ingyenes árajánlatkéréssel, és ajánlatkészítéssel kedvezünk még Önnek!

Mobilbarát üzleti weboldalt szeretnék: telefonálok – üzenetet küldök >>>

Mobilbarát

Önnek mobilra optimalizált a weboldala?

Ha nem, akkor lemarad egy teljesen egyedülálló közönségről, amely csak arra vár, hogy mindent megtudhasson vállalkozásáról, termékeiről és szolgáltatásairól, a Google keresőben jelenleg is keresik az Önhöz hasonló vállalkozásokat.

Az okos készülékeket, amelyek általában folyamatos internetkapcsolattal rendelkeznek, nem lehet figyelmen kívül hagyni, főleg növekvő népszerűségük miatt. A nagyközönség többségében már innen szerzi elsőlegesen az információit, hiszen hordozhatóságuknak és felhasználóbarát kialakításuknak köszönhetően bárhol, bármikor, mindig elérhetőek. Ezen felül a mobilinternet népszerűsége és számadatai is ezt a tényt támasztja alá.

Hozzáértésünkkel könnyedén előre kerülhet cégének weboldalával a mobilos felhasználók célcsoport piacán, és akár annak középpontjába is kerülhet. Ezáltal nem marad le erről a mobilos közönségről, amely rengeteg potenciális érdeklődőt rejt magában.

Tapasztalatunkkal pedig olyan reszponzív webdesign alapokon nyugvó mobilbarát weblapja lehet, amely mind potenciális ügyfeleinek, mind a keresőknek egyaránt megfelel, és konverziómaximalizáló hatást érhet el.

Hívjon minket! Ingyenes tanácsadást biztosítunk.

Telefonálok, mert szeretnék egy ilyen weboldalt! >>>

Igazán különleges és egyedi ötletet szeretne cége eredményességének növeléséhez? A mobilra optimalizált keresőmarketing az egyik legjobb megoldás!

N

A vállalkozások megközelítőleg fele nem használja ki a mobileszközöket, mint hirdetési felület.

N
A mobilkuponok közel tízszer nagyobb valószínűséggel kerülnek beváltásra, mint hagyományosabb társaik.
N

Becslések szerint a szöveges üzenetküldés ötször hatékonyabb, mint a DM levél, és hozzávetőlegesen tízszer jobb, mint az újsághirdetés.

Manapság a marketing stratégiájának túl kell lépnie a hagyományos, régi marketing taktikákon, amelyeket évtizedek óta alkalmaznak. Az emberek mobilon, táblagépen és már okos tévén keresztül folyamatosan kapcsolódnak az internethez, ami azt jelenti, hogy Google és Facebook hirdetéseit, céges weboldalait optimalizálnia kell, hogy megfelelően elérje ezeket a felhasználókat. A mobilra optimalizált egyedi weboldal egyedi online marketingtervvel azonban már nem akadályozza a biztos sikerben ezen a területen se:

N

Azonnal elérheti és csatlakozhat a célcsoportjához rövid, mobilra optimalizált üzenetekkel.

N
Küldhet SMS-eket kedvezményekkel, kuponokkal és kulcsszó alapú promóciókkal.
N
Könnyen célozhatja potenciális ügyfeleit egyedi, tartózkodási hely szerinti marketingüzenetekkel.
N
Készíthet mobilra optimalizált hirdetéseket, amelyek vezetőként jelenhetnek majd meg a közösségi média hálózatokon és alkalmazásokban, illetve a Google kereső és Google display hálózatain.

Stabil alapok

Vállalkozásának is biztos weboldal alapokra van szüksége az interneten és a Google keresőben!

Legyen jelen cégével online! Kérjen üzleti honlapot vagy mobilra optimalizált weboldal készítést sok éves tapasztalattal rendelkező profi szakembereinktől és cége sikere biztosítva lesz a felhasználók körében és a Google keresőben.

Ezt ajánljuk üzleti és mobilra optimalizált weboldal készítési szolgáltatásunk keretein belül:

N
Ingyenes konzultáció, árajánlatkérés és ajánlatkészítés.
N
Hatékony online jelenlét, naprakész háttérrendszerekkel és biztos technikai alapokkal.
N
Értékesítést generáló weblap készítés, folyamatos látogatókkal és konverziókkal.
N
Jövedelmező kapcsolat kiépítése a weboldal tulajdonosa és az ügyfelek között.
N
Közvetlen kommunikáció a szolgáltató és az ügyfél között.
N
Erőforrásigények csökkentésének segítése.
N
Személyre szabott online marketing ötletek, kommunikáció és kivitelezés.
N
Sok éves szakmai programozó tapasztalat és megalapozott fejlesztési módszertanok a hatékonyságért.